Ellesse

Er du på udkig efter tøj til din tween- eller teenager, så er Ellesse et godt valg. I deres sortiment finder du fede sweatshirts, T-shirts og hoodies med en coolness, som ethvert skolebarn vil elske. Der er både noget til drenge og piger og også modeller, der er unisex. Bestil i dag med 14 dages returret.

Ellesse tøj er smart hverdagstøj

Brandet er britisk, og de startede oprindeligt med at producere træningstøj. Men stilen er blevet lidt anderledes.

Tøj fra Ellesse er kasuel, cool, sporty tøj, som er perfekt til hverdagsbrug, fordi det er både er praktisk og behageligt. Det kan godt bruges til at dyrke sport i, men det er velegnet til meget andet end det, og der er meget mere stil over det end over klassisk træningstøj.

Du finder overdele i både neutrale farver, i sarte pastelfarver og i pangfarver. På alt deres tøj er deres logo og brandnavn. Og det er også værd at skilte med – for det er et populært mærke.

Tøj med god samvittighed

At købe tøj fra Ellesse er at støtte mange gode formål. Brandet går ind for ligeløn mellem kønnene. Og de går også ind for bæredygtighed og miljøvenlig produktion.

Endelig bekæmper de også ”moderne” slaveri, så alle leverandører og underleverandører skal garantere, at de ikke benytter børnearbejdere, og at alle deres arbejdsfolk i hele produktionsapparatet arbejder under rimelige vilkår og får en fair løn.

Køb tøj fra Ellesse

Så hvis du vil købe smart tøj til dit barn og teenager, som det med garanti vil glædes over at bruge, og som samtidig gør det muligt for dig at støtte gode formål, så er dette brand et indlysende valg. Se udvalget herover, og bestil den eller de overdele, dit barn skal have, så sender vi det direkte til din hoveddør inden for 1-4 hverdage.