Accessories

Det er accessories, der gør hele forskellen. Det er dem, der understreger stilen og kan gøre det klassiske hverdagstøj til festtøj. Er der fyldt op på hylderne i din datters eller søns garderobe med accessories, så kan hun eller han style sit tøj, så det passer til enhver lejlighed og ethvert humør. Lad aldrig dine tweens eller teens gå ned på tilbehør. Bestil i dag, og få det sendt hjem inden for 1-4 dage.

Hvad er accessories?

Accessories er alt det, du kan pifte et dress op med. En kjole eller et par bukser og en T-shirt kan styles på rigtig mange måder med forskelligt tilbehør. Det samme dress kan i realiteten bruges hver dag, men se forskelligt ud blot ved at tilsætte andet tilbehør. Det kan f.eks. være:

  • En strikket hue
  • Et trendy net
  • Flotte smykker
  • En cool taske
  • Hårspænder

Accessories er ikke nødvendigvis bare til pynt. De kan også være praktiske. Og som du kan se af listen herover, så er der faktisk mange af dem, der kan noget andet end bare at se godt ud.

Find det rigtige tilbehør

Når du skal vælge det rigtige tilbehør, handler det meget om, hvad din søn eller datter gerne vil udstråle. Og det er ikke nødvendigvis det samme hver dag. Både tweens og teens er meget styret af deres humør, og det kan skifte fra dag til dag – ja, og endda hurtigere end det. Derfor er et godt udvalg af accessories et must have i ethvert barns eller ungt menneskes garderobe.

Det er forskelligt, hvad der hitter hos de unge. Det kan være alt fra tykke, sorte strømpebukser fra Melton under kjolen over en hip bøllehat fra Höjtryk til et supersejt net fra Mads Nørgaard.

Men uanset hvad din søn eller datter er vild med lige nu, så finder du garanteret noget, der falder i hans eller hendes smag i udvalget herover. Og hvis det mod forventning ikke er tilfældet, så får vi hele tiden nye, moderigtige accessories hjem. Følg os på Facebook, så kan du være blandt de første, der ser, når vi får nyt på hylderne.

Køb accessories til dit barn online her hos Seeds. Vi sender direkte til din hoveddør inden for 1-4 dage.