By Stær

Har du en pige med langt hår, der gerne vil sætte håret i finurlige frisurer, eller har du en dreng, der gerne vil have hestehale, så er By Stær brandet, der kan hjælpe med at tæmme de viltre lokker. For her finder du hårpynt til ethvert formål. Se udvalget herunder, bestil i dag, og få leveret inden for 1-4 hverdage.

Spændende udvalg af By Stær accessories

By Stær er meget mere end bare accessories. Med brandets produkter kan dit barn skabe og/eller understrege sin helt egen stil – eller du kan selv skabe eller understrege din stil, hvis det er dig, der skal have styr på lokkerne.

I udvalget finder du bl.a.:

  • Hårelastikker
  • Hårspænder
  • Scrunchies
  • Hårklemmer

Alle produkterne er i flotte farver og mønstre. Så der er noget for enhver smag. Og også til enhver lejlighed, hvad enten det er til hverdagsbrug eller til familiefesten, hvor håret skal sættes flot op.

Det er utroligt så stor en forskel et flot hårbånd eller et spænde kan gøre for helheden af outfittet.

Hårelastikker er perfekte til både drenge og piger. Hårspænder er ideelle, når der er en enkelt lok, der skal holdes på plads. Scrunchies giver et lidt mere festlig look end hårelastikker. Og hårklemmer er fantastiske til lige at snurre håret op, så det er væk fra ansigtet – f.eks. til en pyjamasfest med veninderne, hvor alle er iklædt pyjamas og stilen gerne må være kasuel.

Stilrent look og holdbare materialer

Alle By Stærs produkter har et stilrent look. De er tidløse og kan derfor bruges igen og igen, år efter år.

De er lavet af holdbare materialer, der ikke alene kan holde til at blive brugt, men som også holder effektivt på håret.

Køb By Stær hårprodukter online her på Seeds Hjørring, og få hurtig levering og 14 dages returret.