Huer, vanter og halstørklæder

Når outfittet udvides med huer, vanter og halstørklæder, er det ikke nødvendigvis kun for at holde varmen. Det kan også være for at komme med et statement og signalere personlighed og understrege stilen. Så derfor er det heller ikke lige meget, hvordan beklædningsdelene ser ud. I udvalget herunder finder du huer, vanter og halstørklæder, der både varmer og er trendy. Bestil i dag, og få det leveret lige til døren.

Seje huer til børn

En stor del af kroppens varme tabes fra hovedet, når det er koldt. Og koldt bliver det på et eller andet tidspunkt heroppe højt mod nord. Derfor er mindst en hue et must have i enhver dansk garderobe. Og dit barn kan hurtigt få brug for mere end én hue. Både fordi der skal være mulighed for, at den kan nå at tørre efter brug eller vask, og for at have noget at skifte med.

Du kan finde huer i mange forskellige farver og design. Vælg f.eks. mellem:

  • Enkle, tidløse beanies
  • Huer med en kvast
  • Lukkede huer til de små

Det er en smagssag, hvad dit barn er til. Bortset fra de lukkede huer – som f.eks. elefanthuer eller huer med snøre – som er det mest praktiske til små børn.

Varme vanter til børn

Når du skal vælge vanter til dit barn, skal de selvfølgelig varme fingre og håndled. Vælg nogle med en god længde, så der ikke bliver et bart stykke mellem ærme og vante.

Du kan vælge mellem:

  • Varme luffer m/u/fingre
  • Fingervanter med for
  • Vanter uden fingerspidser

Luffer kan fås helt uden fingre til helt små børn. Eller de kan fås med separat tommelfinger eller separat tommel- og lillefinger. Luffer er dejligt varme, fordi fingrene kan varme hinanden.

Fingervanter er knap så varme som luffer, men til gengæld er det nemmere at bruge fingrene.

Vanter uden fingerspidser varme selvsagt kun hænderne, men de giver endnu mere føling, hvis f.eks. smartphonen eller tabletten skal bruges.

Smarte halstørklæder til børn

Halstørklæder fås brede, lange, smalle, korte og i et hav af mønstre og farver. Det er stort set kun en smagssag, hvilke halstørklæder du skal købe til dit barn.

Køb huer, vanter og halstørklæder online

Når du, i udvalget herover, har fundet de rette vinter accessories, som skal varme dit barn, er det nemt at klikke dem hjem. Og de kommer hjem til dig. For vi leverer lige til døren inden for 1-4 dage.