Strømper

Strømper er basistøj, som der bør være op til flere par af i enhver garderobe – sådan en 10-12 par. De findes i flere forskellige modeller fra knæstrømper, der går til knæet, til loafer-strømper, der kun lige dækker tæerne og hælen. Dit barns sokker bliver hurtigt slidt op, hvis du ikke vælger nogle af høj kvalitet. Køb strømper af høj kvalitet til dit barn i udvalget herunder, og få dem sendt til din hoveddør.

Strømper af gode materialer

Tidligere blev sokker oftest lavet af nylon. Det var et billigt materiale, hvoraf der kunne laves tynde og fine strømper. Både til mænd og kvinder og både til børn og voksne. Men nylon er ikke åndbart, og derfor sveder fødderne i det. Det giver våde og sure tæer.

I stedet skal du hellere vælge bomuld eller bambus eller i det mindste sokker lavet af flere materialer blandet sammen, hvor hovedparten er bomuld. Det er det bedste du kan gøre for dit barns fødder.

Korte eller lange?

Knæstrømpen er den længste – hvis vi ser bort fra strømpebukser. Den går som navnet mere end antyder til knæet. Den kan bruges til en knælang kjole eller nederdel. Eller til et par lange bukser.

Den almindelige sok går til midt på læggen. Den er billigere at fremstille, da der går meget mindre materiale til den, end til den, der går til knæet. Og så er den ikke lige så varm at have på.

Ankelsokker går til lige over anklen. Den er praktisk at have på i skoen, hvis dit barn nemt får gnavsår af sit fodtøj, men han eller hun ikke ønsker at have høje sokker på.

Endelig er der loaferen eller non-sokken, som den også kaldes. Den dækker som tidligere nævnt kun lige tæer og hæl. Så den kan nærmest ikke ses i skoen. Men den er praktisk at have på, fordi den beskytter skoen mod sved.

Køb online med hurtig levering

I udvalget herover finder du strømper til børn og unge fra de populære mærker, som bl.a. Tommy Hilfiger og Melton.

Du kan købe dem online, og få dem leveret lige ved din hoveddør. Vi sender dem, så du har dem inden for 1-4 dage.