Rosemunde børnetøj

Rosemunde er det stilsikre valg, når der skal købes børnetøj til piger. Deres kollektioner er fyldt med cuteness, finesse og detaljerigdom. Og materialerne er velvalgte, så tøjet ligeledes er garant for komfort og velbehag. Hos os kan du finde de sødeste items fra Rosemunde. Dyk ned i det fine udvalg, og bestil trygt med 14 dages returret.

Rosemunde-tøj i silke

Rosemunde er et dansk tøjmærke, der siden 2004 har lavet feminint og fint tøj til kvinder og piger. Designet er enkelt, men fyldt med fine detaljer. Et godt valg for dig, der gerne vil fylde dit barns klædeskab med flot og funktionelt tøj i ypperste kvalitet.

Rosemunde-tøj er højt elsket af kvinder og piger i hele Danmark. Mærket er særligt kendt for sin nærmest ikoniske rundstrikkede silketop med blondekanter. Foruden silke består toppen af 45 % bomuld, og der er altså ingen tvivl om, at vi har et gøre med et mærke, der virkelig brænder for gode materialer.

Toppen kommer i et bredt farveudvalg, herunder:

  • Sort
  • Hvid
  • Gul
  • Grå
  • Blå

Sikre basis-items

Ethvert klædeskab har brug for gode basis-items. De gør det let at vælge tøj og kan sammensættes med nærmest alle farver, mønstre og snit.

Derfor er Rosemunde et oplagt valg til børnegarderoben. En sød top eller T-shirt med blonder kan nemlig gå til næsten alt, både til et par jeans, shorts og en nederdel. Derudover er den supersød under en kjole med tynde stropper til et fint sommerlook.

Dejlige farver

Rosemunde har dygtiggjort sig i tøj i klassiske, neutrale farver, og det er det, de fleste kender dem for. Det er farver som hvid, grå, beige og lyseblå, som kan bruges på alle tider af året og kan sammensættes med næsten alle andre farver.

Men Rosemunde har også et godt øje for mere dristige og modige farvevalg. Derfor har de f.eks. bukser og kjoler i gul og blå, som er gode at kombinere med de øvrigt items i deres kollektioner.

Køb lækkert børnetøj fra Rosemunde

Hvis du gerne vil give dit barn noget tøj på, der både er stiligt, feminint, funktionelt og komfortabelt, så kan du med fordel lægge tøjet fra Rosemunde i kurven. Bestil trygt og sikkert tøj på webshoppen i dag – vi har nemlig altid 14 dages returret, og vi sender dine varer med levering direkte til din hoveddør.

Se vores udvalg af pigetøj og drengetøj eller se en oversigt over vores populære mærketøj til børn. Husk, at vi udvider konstant vores sortiment, så hold via vores nyhedsbrev og vores Facebook side.