Jakker og veste til piger

Jakker og veste til piger, der er tweens eller teens, er ikke det nemmeste at købe. De ved, hvad de vil have, og ikke mindst, hvad de ikke vil have. Men udvalget herunder byder på flere jakker og veste, som alle piger med garanti vil elske. De er nemlig både supermoderne og har stil. Find jakken eller vesten til din datter i udvalget her, og se hende stråle.

Find seje jakker til piger

Det er snittet, farven – eller farvesammensætningen – og detaljerne, der gør forskellen, for om din datter – og alle andre piger – kan lide jakken eller ej. Og for en tween eller teen er det ikke nok, at hun selv kan lide jakken, veninderne skal helst også kunne.

Find en jakke i udvalget herover, som din datters veninder vil kigge misundeligt efter. Alle jakkerne er af høj kvalitet, så det behøver du ikke skænke en tanke, før du vælger.

Pigejakker fra populære brand

Vi har valgt at føre jakker fra de mest populære brand og selvfølgelig fra de brands, som er kendt for høj kvalitet og med fingeren på pulsen inden for mode. Det er brands som bl.a.:

Og det er mærker, der ikke behøver at koste en formue. F.eks. er mærket Name It kendt for at designe tøj til tweens og teens i høj kvalitet til lav pris.

Pigejakker til en hver lejlighed

Din datter kan have brug for en jakke til flere forskellige lejligheder. Men de fleste af jakkerne i udvalget herover kan sagtens bruges til både hverdag og fest. Det er blot et spørgsmål om at tilsætte den rigtige kjole, de rigtige sko eller sandaler eller de rigtige bukser til piger.

Nogle af jakkerne er meget enkle, mens andre har flere detaljer, som f.eks. iøjnefaldende knapper, syninger i kontrastfarver, unikke lommer, slitage osv.

Der kan også være forskel på længden, som derfor også er værd at tjekke. Nogle jakker går til taljen, andre ned over hofterne og i den dur.

Køb online med 14 dages returret

Så tjek udvalget, og køb din datters seje jakke i dag. Skulle det blive nødvendigt har du 14 dages returret. For din datter skal selvfølgelig have lige nøjagtig den jakke, hun ønsker sig. Se hele vores udvalg af lækkert og smart tøj til tweens og teens online.