Strømpebukser

Et par strømpebukser er et must-have i enhver piges klædeskab. Strømpebukser holder benene varme om vinteren og er superfine under en nederdel eller et par korte bukser. Se udvalget af lækre strømpebukser her på shoppen, og fyld skuffen med det perfekte stykke basistøj.

Slut med strømpebukser, der falder ned

Strømpebukser er sådan et stykke tøj, du næsten ikke kan købe for mange af til din datter. De er nemlig både praktiske og pæne, og så kan de bruges til mange forskellige formål.

Hvis du er kvinde, så kender du helt sikkert det at have købt et par lige for billige strømpebukser i supermarkedet. De løber måske, inden du overhovedet har fået dem på, de har ingen sømme, og de falder ned. Det er både ubehageligt og usmart og kan være et stort irritationsmoment i løbet af en dag eller ved en festlig anledning.

Medmindre de bare skal bruges et par timer, så kan det næsten ikke svare sig at købe billige strømpebukser. Heller ikke til børn. Derfor har vi sørget for kun at have kvalitetsstrømpebukser i vores varesortiment, så du kan være sikker på, at de holder til at blive brugt.

Vi anbefaler dog, at du køber godt ind, så din datter altid har et par at skifte med, hvis uheldet skulle være ude.

Ekstra varme under bukserne

Strømpebukser er ikke kun forbeholdt piger, men kan faktisk anvendes af alle børn. De er nemlig rigtig gode til at holde varmen i på en kold efterårs- eller vinterdag.

Præcis som du ville bruge et par lange underbukser eller leggings, kan du bruge strømpebukser under barnets jeans eller bukser. På grund af den tætsiddende pasform, isolerer de nemlig godt mod kulden og holder benene varme. 

Lækre strømper fra Melton

Melton er kendt for sine kvalitetsprodukter til børn. De laver både strømper, hjemmesko, undertøj og overtøj, primært produceret i OEKO-TEX®-certificerede materialer, herunder:

  • Bomuld
  • Bambus
  • Uld
  • Læder

I vores strømpebuksesortiment finder du fine strømpebukser fra Melton. Du kan få strømpebukser i mange farver – grå, hvid, lyserød og sort, så der er farver for enhver smag og til enhver anledning.

Når du køber tøj hos os, får du altid gratis fragt til døren ved køb over 499 kroner. Vi tilbyder 14 dages returret, så køb trygt dit barns nye strømpebukser hos os i dag.