Skjorter til drenge

Har drengens klædeskab brug for en opgradering? En smart skjorte med lange eller korte ærmer er perfekt til alle anledninger. Se vores store udvalg af fede skjorter til drenge fra kendte mærker som Name It, D-xel, Tommy Hilfiger m.fl. Bestil en ny drengeskjorte i dag med levering direkte til hoveddøren. 

Til charmetrolden

De fleste drenge har T-shirts, sweatshirts og jeans i deres klædeskab. Men med en skjorte kan du tilføre et ekstra element af charme til enhver anledning.

Men bare rolig, du behøver ikke skifte hele drengegarderoben ud. En skjorte kan nemlig styles med det, drengen allerede har i klædeskabet, f.eks. et par fede jeans, et par kanvasbukser eller et par shorts på en varm sommerdag.

En skjorte med korte ærmer egner sig godt til et sommerligt, afslappet look. Mens den langærmede model er perfekt til mere formelle anledninger eller på en dag, hvor han bare gerne vil se ekstra stilet ud.

Tern, blomster og mønstre

Når du skal ud at vælge en ny skjorte til din dreng, kan du overveje flere ting. Blandt andet:

  • Drengens stil
  • Anledningen
  • Sæsonen
  • Pasformen

Hvis du er ude efter en fin skjorte, til f.eks. konfirmation eller bryllup, så går du aldrig galt i byen med en klassisk hvid skjorte. Skal der derimod være mere spræl, kan en skjorte med et smart blomstermønster være det oplagte valg.

Du bør altid tage drengens stil med i dine overvejelser. Der er nemlig ikke noget ved at bruge penge på tøj, han alligevel ikke gider gå i. Men uanset, hvilken stil din dreng har, er vi helt sikre på, vi har en skjorte, han kommer til at elske.

Den rette pasform

Du kender formentlig selv godt til følelsen af at have købt et fedt stykke tøj og finde ud af, at det ikke er behageligt at have på. Sådan et stykke tøj får lov at blive i skabet. Sørg derfor for at finde ud af, hvilken pasform skjorten til din dreng skal være. Her snakker vi både længde, bredde, ærmestørrelse og snit.

Forskellige pasformer egner sig også til forskellige stilarter og anledninger, derfor er det værd at tage med i dine overvejelser.

Bestil skjorter til drenge her på siden i dag, og modtag din pakke inden for 1-4 hverdage.