LMTD

Har du et barn/en ung i alderen 10-16 år? Så ved du godt, hvor svært det kan være at finde tøj, der ikke er for barnligt, men heller ikke for voksent, og som samtidigt er moderigtigt og tidløst. Men det danske mærke LMTD har gjort det nemmere. Mærket er nemlig kvalitetstøj til modebevidste tweens og teens, der ved, hvad de vil have. Tjek udvalget herunder, og ram rigtigt, når du køber tøj til dit barn. Vi sender det inden for 1-4 dage.

Stort udvalg af mærket LMTD

Når du vælger LMTD, kan du næsten købe hele dit barns garderobe fra det samme mærke. For du finder næsten alle typer for beklædning inden for mærket:

I hvert fald alt det tøj, som børn går i til hverdag, og som er det, der ses og lægges mærke til af deres kammerater. Og der skal nok blive kigget langt og misundeligt efter dit barn, når du vælger LMTD-design.

Det eneste du nærmest ikke finder, er undertøj og strømper.

Dansk design til børn og unge

LMTD er er en del af Name It, som skaber tøj til børn i alle aldre, og som igen er en del af Bestseller. Bestseller er en international modekoncern, som bl.a. også står bag Vero Moda, Jack & Jones, Only og mange andre kendte og populære børnetøjsmærker. Bestseller blev stiftet af Troels Holch Povlsen i Danmark i 1975.

Tøjet er ikke alene moderigtigt, behageligt og praktisk, det er også af yderst høj kvalitet. Og så rammer det plet både hos pigen, der gerne vil pynte sig, og hos barnet, der mere er den sporty type. Og selvfølgelig også barnet midt imellem. Så du går aldrig galt i byen, hvis du køber LMTD til dit barn.

Køb LMTD hos Seeds

Kom ind i vores børnetøjsbutik i Hjørring, og se det store udvalg af LMTD-design. Eller køb det her i webshoppen. Tag dit barn med på råd, eller giv tøjet i gave som en overraskelse.

Vi sender din bestilling lige til din hoveddør. Nemt og enkelt. Og du har altid 14 dages returret.