Pigetøj

Hos Seeds finder du klassisk og moderne pigetøj fra inderst til yderst. Vi har alt lige fra stilfuldt undertøj og smarte bikinier over T-shirtkjoler og nederdele og til T-shirts og jeans og bukser fra kendte mærker som Calvin Klein, Only og Tommy Hilfiger. Find alt til din tween- eller teenagepige, og bestil online i dag. Eller kom forbi vores butik i Hjørring, og se vores store udvalg af pigetøj.

Selv om køn og kønsforskelle er blevet mere udvaskede over de seneste år, findes der stadig masser af tøj, som umiskendeligt emmer af at være skabt til stilfulde og modebevidste piger.

Det er den slags tøj, du finder her!

Klassiske kjoler og nederdele

F.eks. finder du et bredt udvalg af klassiske kjoler og nederdele i moderne cut, mønster- og farvevalg fra alle de kendte tween- og teenagemærker som Only, Tommy Hilfiger, Melton, Namit, Celvin Klein og hvad de nu alle samme hedder.

I udvalget finder du både kjoler og nederdele, som er udpræget pigede, og kjoler og nederdele i samme stil og mode som dem mor går med. Så uanset hvad din tween er til for en stil, finder du kjoler og nederdele, der passer til.

Jeans og T-shirts – altid et sikkert valg

Nu er det ikke alle piger, som er kjolepiger – og i hverdagen er kjoler sjældent det mest praktiske valg.

Derfor skal enhver piges garderobe også rumme et pænt sortiment af jeans og T-shirts. Det er både praktisk, stilfuld og klassisk. Og selv om det er ”bukser og T-shirts”, er der masser af muligheder for at understrege det feminine og pigede.

Tjek f.eks. de mange jeans og denimjakker ud fra Jack & Jones eller de smarte T-shirts fra D-XEL eller Mads Nørregaard. Eller de lidt mere pigede T-shirts, skjorter og toppe fra LMTD, Name It eller Tommy Hilfiger.

Til inderst og til afslapning

Du finder også alt lige fra trusser og BH’er over badetøj og til nattøj og anden afslappet beklædning til din pige i vores store udvalg her hos Seeds.

Hvad med de klassiske hoodies og sweatpants fra Champion og D-XEL eller smarte bikinier og undertøj fra Tommy Hilfiger og Calvin Klein?

Køb pigetøj hos Seeds

Køber du pigetøj hos Seeds, får du markedets mest moderigtige mærker til altid gode priser. Det er det sikre valg, når du skal købe nyt pigetøj til din modebevidste tween- eller teenagepige.

Bestiller du online, sender vi samme dag, som vi modtager din ordre – og lægger du vejen forbi vores butik i Hjørring, kan du og din pige mærke på varerne, før I køber.

Så køb pigetøj hos Seeds, og vær sikker på succes hos din pige.