Undertøj til drenge

Børn bevæger sig meget, og derfor skal deres tøj sidde godt og være behageligt at have på. Det gælder ikke mindst børneundertøj. Det skal både kunne holde på varmen, absorbere sved og være fleksibelt og ikke stramme. Find undertøj til drenge fra lækre mærker, som Calvin Klein og Tommy Hilfiger, hos Seeds Hjørring. Dyk ned i vores lækre udvalg, og bestil drengeundertøj hjem med levering til døren.

Det indeni tæller også

Som den eneste beklædningsgenstand, går voksne og børn med undertøj alle døgnets 24 timer. Det stiller store krav til kvaliteten, da et forkert snit, en for stram elastik eller dårlig pasform kan være ubehagelig og forringe dit barns trivsel.

Selvom undertøj ikke kan ses, behøver det ikke være grimt eller kedeligt. Faktisk kan undertøj til drenge sagtens være smart, særligt kanten på drengens boxershorts, som ofte stikker op over kanten på bukserne. Derfor kan du finde smart undertøj til drenge, som både er rart at have på, samtidig med det er moderne.

Boxershorts fra Tommy Hilfiger, Calvin Klein og Hound er gode valg, når det både skal være komfortabelt og stilet.

Underbukser til drenge med den rette pasform

Når du skal købe undertøj til drenge, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken pasform drengen bedst kan lide. Nogle af de ting, du kan kigge efter, er:

  • Benenes længde
  • Bredde på elastikken
  • Materialevalget

Undertøj til drenge gør sig godt i bomuld. Bomuld har nemlig mange gode egenskaber. Det er blandt andet temperaturregulerende, svedabsorberende og lugttransporterende, hvilket kan forhindre ubehag og lugtgener.

Afhent dit drengeundertøj med Click & Collect

På vores webshop har du mulighed for at bestille dine varer til afhentning via Click & Collect. Du lægger blot din ordre, og under kurven har du så mulighed for at vælge ”Click and Collect”.

Det koster ingenting ekstra at bestille til afhentning med Click & Collect. Det er f.eks. smart, hvis du bestiller varer for under 499 kroner, som er det beløb, der udløser fri forsendelse. Hvis du bor i nærheden, er det nemt at smutte forbi, og så sparer du ventetiden – hvilket kan være nødvendigt, hvis du skal bruge varen her og nu.

Du betaler for ordren online, så den ligger klar til hurtig afhentning i butikken. Det er hurtigt og nemt.

Foretrækker du at få varerne leveret hjem til dig, klarer vi også det. Bestil undertøj til drenge i dag, og hav dine varer inden for 1-4 hverdage.