Bukser til drenge

Bukser til drenge er en evig post på budgettet, hvis du har en søn eller flere. For ikke alene slider drengene bukserne op eller får revet hul på dem, de vokser også, og skal derfor hele tiden have nye bukser. I udvalget herunder kan du finde bukser til drenge for enhver smag, til enhver anledning og til billige penge. Bestil nye bukser til din søn i dag, og få dem leveret lige til døren.

Hvilke bukser til drenge skal du vælge?

Når det handler om bukser til større drenge, er det altid en god idé at tage drengen med på råd. Men hvis nu det skal være en gave, så er det jo ikke særlig smart. Men så findes der heldigvis nogle ting du kan kigge efter og vælge ud fra.

  • Materialet, bukserne er fremstillet af
  • Pasformen og buksebenenes bredde
  • Antal lommer – for- eller baglommer
  • Hvordan bukserne lukkes/holdes oppe
  • Detaljer – som print, syninger og nitter

Og så er der selvfølgelig også farven på bukserne, og om de skal være ensfarvede eller med flere farver. Og til hvilken lejlighed de skal bruges – til hverdagsbrug eller til en mere højtidelig anledning.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at bukserne sidder godt. Mange bukser er udstyret med elastik i taljen – i siderne eller bagpå – det gør det selvfølgelig nemmere at få bukserne til at passe.

Men det handler ikke kun om, at bukserne sidder fast. De skal også sidde godt. For nogle bukser sidder bare anderledes end andre. Nogle har en lavere talje eller et andet snit, som bare gør, at de sidder bedre. Men det er forskelligt fra dreng til dreng.

Klik dig ind på de forskellige bukser for at se flere detaljer om det enkelte par.

Drengebukser til hverdag og fest

Skal du bruge et par bukser til din søn, som kan bruges til festlige lejligheder, så gå efter et par seje jeans eller et par habitlignende bukser fra Jack & Jones. Med den rigtige skjorte til bliver han en rigtig charmør at se på.

Er bukserne til ren afslapning, så er et par sweatpants måske mere egnede, men ellers er jeans også populære som hverdagsbeklædning.

Stort udvalg af bukser til drenge

Som du kan se, er udvalget stort. Men når du køber online, har du altid 14 dages returret, hvis bukserne ikke lige falder i din søns smag. Så køb trygt her hos Seeds.