Undertøj til piger

Undertøj til piger må gerne være smart og moderne. For selvom der jo som regel er tøj udenpå, så kan din datter godt komme i situationer – som f.eks. til gymnastik, svømning, overnatninger eller ved lægen – hvor undertøjet kan ses. Så derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket undertøj du køber til hende. Se vores store udvalg af moderne og praktisk undertøj herunder. Bestil i dag, så sender vi det inden for 1-4 dage.

Smarte trusser og toppe til piger

I udvalget herover finder du undertøj fra kendte og populære mærker, som f.eks. Tommy Hilfiger og Calvin Klein, som er kendt for kvalitet og trendy design.

Du kan vælge trusser og toppe, der matcher hinanden eller kontrasterer hinanden. Begge dele er superflot.

Du kan købe pakker med to eller flere af samme beklædningsdel i, eller du kan købe enkeltvis. Oftest er pakkeløsningerne de billigste.

Vælg de rigtige trusser

Når du vælger trusser, kan du vælge mellem:

  • Korte eller længere ben
  • Høj eller lav taljekant
  • Med eller uden mønster

Det er meget en smagssag, hvad dit barn kan lide. For alle modellerne er behagelig at have på og har en god pasform.

Find den rette top

Når du vælger top, kan du vælge mellem:

  • Korte toppe/bralettes
  • Toppe med lidt længde
  • Bh/bra m/tynde stropper

Igen er det lidt en smagssag, men det kommer også an på, hvor gammel og hvor veludviklet din datter er. Ligeledes kommer det an på formålet. For en bralette/kort top kan sagtens bruges som top på stranden eller til sportsaktiviteter, hvor en bh/bra dækker mindre.

Køb undertøj til piger hos Seeds Hjørring

Du kan købe undertøj til din datter i vores butik i Hjørring, hvor du kan se undertøjet, inden du køber det. Men det er også supernemt at købe det online her i webshoppen fra udvalget herover.

Når du eksempelvis køber pigetøj online, kan du enten selv hente det ved at vælge Click & Collect – så sparer du fragten. Men du kan også få det kørt hele vejen hjem til din adresse – og har du købt for over 499,- kr., sparer du også her fragten.

Vi sender dine varer inden for 1-4 dage, og du har selvfølgelig 14 dages returret, når du handler online.