Børnetasker

Børnetasker er det perfekte tilbehør til din beklædning – både til hverdag og fest. For hvem har ikke brug for at have de vigtigste ting med på farten. Det gælder også børn. Og du ser bare mere voksen ud, hvis du har en taske med dig. Derfor finder du et eksklusivt udvalg af moderigtige tasker og net for mærker som Höjtryk og Mads Nørgaard hos Seeds. Find barnets nye taske, og bestil i dag hos Seeds.dk.

Uanset om dit barn skal ud ad døren og i skole eller institution, eller skal til fin fest, har det brug for en taske, der passer til lejligheden. For de færreste kan klare sig med lommerne i det tøj, de har på. Heller ikke børn.

En taske gør dig mere voksen

Bevares, det er måske ”bare” for at kunne have madpakken, en ekstra jakke og måske noget at drikke med hen i børnehaven eller i skolen. Men som voksen skal du ikke forklejne værdien af at have en taske med. For du bliver ligesom lidt mere voksen og lidt mere elegant, når du har en flot taske at have tingene i.

Det er særligt vigtigt, når børnene er blevet lidt større.

Så hvis dit større barn brændende ønsker sig en taske, skal du ikke nøjes med at købe de typiske tasker med børnemotiver, tegneseriehelte, superhelte eller prinsesser. 

Nej, de skal da have en taske, der ser ud lige som mors – eller fars. Og gerne også et halstørklæde, der passer til, og er lige så voksent at se på.

Tasker til hverdag og fest

Derfor har vi et lille og meget eksklusivt udvalg af tasker fra bl.a. Höjtryk og Mads Nørgaard. De ser både elegante og voksne ud, og så er der masser af plads til alt lige fra madkasse og drikkedunk og til den lille, lune trøje, hvis solen skulle gå bag en sky.

Derved får især det lidt større barn opfyldt sine ønsker og behov for en god og praktisk taske, som samtidig passer til resten af den beklædning, som barnet har i sin garderobe.

Og så giver det bare sådan en rar og varm følelse at kunne sende sit barn afsted stilfuldt og gennemført klædt på.

Køb tasker til børn hos Seeds i Hjørring

Hos Seeds kan du handle tasker online her i vores webshop, og få sendt dem direkte hjem til dig i løbet af få dage. Eller lægge vejen forbi vores butik i Hjørring.

Så bestil i dag, eller kom forbi, og se vores eksklusive udvalg af tasker til børn.