Badetøj til piger

Når vejret bliver varmere, og stranden og havet kalder, eller hvis I skal en tur i svømmehallen, så skal din datter have en lækker bikini eller badedragt. Og den skal selvfølgelig være smart og falde i din datters smag, så hun føler sig godt tilpas i den. Og den bikini eller badedragt finder du garanteret i udvalget herunder. Bestil den i dag, så din datter kan blive sommerklar.

Bikini eller badedragt?

Når det handler om badetøj til piger, kan det enten være en todelt, altså en bikini, eller en heldragt, en såkaldt badedragt. Men hvad skal du vælge?

For mange år tilbage var badedragter lidt kedelige og dækkede meget af kroppen. Men sådan er det ikke mere. Du kan sagtens finde en trendy badedragt med udskæringer, tynde stropper og andre smarte detaljer. Fordelen ved en badedragt er, at den sidder perfekt fast på kroppen, uanset om der løbes på stranden, eller der slås kolbøtter i vandet.

Den dækker mere af kroppen end en bikini, så hvis din datter ikke kan lide at vise bar mave er en badedragt perfekt.

En bikini er perfekt, hvis der skal solbades, og tanken er, at blive så brun som muligt på så meget af kroppen som muligt. En bikini skal passe perfekt, så den sidder godt og bliver siddende. Det er drønirriterende, hvis din datter skal gå og trække op i trusserne hele tiden, for at de ikke skal falde ned.

Både bikinien og badedragten skal helst være lavet af materialer, der tørrer hurtigt.

Badetøj af højeste mode og bedste kvalitet

I udvalget herover finder du et udvalg af badetøj til din datter. Alle modellerne er dem, der trender mest lige nu. Det er bl.a. mærker som Calvin Klein og Tommy Hilfiger.

Det er brands, der er kendt for kvalitet og at have en finger på pulsen, når det gælder mode – både voksenmode og moden inden for børnetøj og tøj til unge.

Køb badetøj til piger hos Seeds

Vil din datter se og prøve sin bikini, er I velkomne til at besøge vores butik i Hjørring. Men det er også supernemt at bestille online her på siden. Og du får naturligvis 14 dages retur- og bytteret, hvis bikinien ikke passer din datter, eller hun hellere vil have en anden.

Køb i dag, så modtager din datter sit nye badetøj inden for 1-4 dage direkte ved jeres hoveddør.