Calvin Klein børnetøj

Du er ikke i tvivl, når du køber Calvin Klein, for deres logo sidder altid synligt et eller andet sted på tøjet. Brandet er bl.a. kendt for deres lækre undertøj, men Calvin Klein er meget mere end bare trusser og boxershorts. Det er tøj fra yderst til inderst. Skal dit barn iklædes kvalitet og gennemført stil, så køb tøj fra udvalget herunder. Vi leverer lige til din hoveddør.

Tøj til hele garderoben

Fra det amerikanske mærke kan du næsten finde alle typer af tøj til både piger og drenge. De designer bl.a.

  • Undertøj med logo i linningen
  • Klassiske jeans til hverdag og fest
  • Afslappede og bløde sweatpants
  • Trendy shorts og seje nederdele
  • Sommerkjoler til teens og tweens
  • Cool hoodies i flotte, klare farver
  • Sweatshirts, bluser og T-shirts
  • Jakker med de fedeste detaljer

Tøjet er tidløst og alligevel moderne. Det er klassisk, men kan også være provokerende. Farverne er alt fra de helt neutrale sort, grå og beige til mere klare og iøjnefaldende mintgrøn og -gul, lyseblå og lyslilla.

Calvin Klein er en bred vifte af stil – fra den helt enkle til den mere rebelske. Men som nævnt er ingen i tvivl om, at det er Calvin Klein på grund af det ikoniske logo, som altid findes et eller andet sted på tøjet – synligt. Enten hele navnet, en af deres kollektioner eller blot initialerne, CK.

Men brandet behøver heller ikke skjule, hvem de er. For deres tøj er af høj kvalitet og er bl.a. derfor også populært over det meste af verden.

Alle børn kan gå i Calvin Klein

Den brede vifte af forskellige stilarter betyder også, at alle børn kan finde tøj fra dette brand, som falder i deres smag og passer med deres stil.

Og det er hvad enten, det er små børn, tweens eller teens, der skal klædes på. Og hvad enten favoritmærket til dagligt er Name it, Mads Nørgaard eller Tommy Hilfiger. Der vil altid være tøj i Calvin Kleins produktportefølje, der kan passe til.

Køb Calvin Klein hos Seeds

Kom forbi vores butik i Hjørring, og se det store udvalg af brandets produkter. Eller køb online her på siden. Så sender vi det til din adresse i løbet af 1-4 dage. Og du har selvfølgelig 14 dages bytte- og returret, hvis tøjet ikke skulle passe, eller du mod forventning skulle fortryde dit køb.