Tommy Hilfiger børnetøj

Tommy Hilfiger er et livsstilsbrand, der siden 1985 har skabt lækkert og moderigtigt tøj i høj kvalitet til børn, unge og voksne. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af børnetøj fra Tommy Hilfiger i stilrent design, som dit barn kan have i årevis. Shop Tommy Hilfiger her på shoppen i dag, og få gratis fragt til døren ved køb over 499 kroner.

Gode basisvarer til dit barns klædeskab

I mere end 30 år har Tommy Hilfiger bevist, at gode basis-items aldrig går af mode – det samme gælder høj kvalitet.

Hilfiger er særligt kendt for sin klassiske farvepalet bestående af blå, hvid og rød, der ser elegant ud på både børn og voksne. De neutrale farver på tøjet gør det muligt at mikse og matche tøjet med fede og mere flygtige items i klædeskabet, f.eks. tøj i mere dristige farver som f.eks. pink, grøn eller gul.

Blandt vores udvalg af Tommy Hilfiger-tøj til børn finder du:

  • Shorts
  • Jeans
  • Sweatshirts
  • Skjorter
  • T-shirts
  • Undertøj
  • Badetøj
  • Strømper

Vi har lækkert Tommy Hilfiger-tøj til både drenge og piger. Tøj som med garanti passer ind i klædeskabet!

Modetøj, der holder

Der findes fast fashion, og der findes slow fashion. Fast fashion er den slags modetøj, der er særligt præget af et bestemt snit, en bestemt farve eller lignende, som er særligt populær lige her og nu. Det medfører, at tøjet skal skiftes hurtigere ud, fordi det hurtigt bliver umoderne.

Slow fashion, derimod, er tøj, der består af klassiske farver og snit, som har været en del af modebilledet i rigtig mange år. Det er tøj, du kan vende tilbage til år efter år, og som typisk er i meget høj kvalitet, fordi det betyder, at tøjet holder rigtig længe.

Tommy Hilfiger er slow fashion og er særligt kendt for deres ukuelige basis-items, som insisterer på at vedblive med at være en del af vores modeopfattelse. Derfor kan du trygt købe Tommy Hilfiger-tøj til dit barn velvidende om, at det kan bruges igen og igen.

Tommy Hilfiger – lækkert børnetøj i høj kvalitet

Tommy Hilfiger er det sikre valg, når det kommer til tweens tøj og teenage tøj. Stilen er ren, og størstedelen af tøjet er udført i bomuld, som er kendt for sine holdbare egenskaber.

Find dit barns yndlingsitems her på webshoppen, og få dem leveret direkte til døren, eller afhent i vores butik i Hjørring med Click & Collect.