Hound

Brandet Hound er et dansk mærke, der designer tøj til teenagepiger og -drenge. Unge mennesker, der ikke rigtig længere er børn, men heller ikke helt er voksne endnu. Har du en teenagepige eller -dreng, som du skal købe tøj til, vil tøj fra Hound være et godt valg. Du kan se vores store udvalg af Hound pige- og drengetøj herunder. Bestil i dag, så sender vi tøjet til dig inden for 1-4 dage.

Hound – trendy tøj til teenagere

Det kan være svært at vælge tøj til teenagere – og det gælder både piger og drenge. Det skal ikke være for barnligt, men det skal heller ikke være supervoksent, men trods alt mere voksent end barnligt.

Derfor laver Hound ungdommeligt tøj, der lægger sig mere op ad den voksne mode i stedet for at skele til moden inden for børnetøj.

Brandet henter inspiration fra de steder, hvor teenagerne færdes. Både i Danmark og rundt om i verden. Derfor har de fingeren på pulsen, når det handler om mode og nye trends inden for tøj til teenagere.

Flere forskellige typer beklædningsgenstande

En af brandets spidskompetencer er jeans og pants. Og dem finder du også et stort udvalg af i vores kollektion herover. Derudover finder du også

  • T-shirts
  • Hoodies
  • Sweatshirts
  • Striktrøjer
  • Boxershorts

Og til pigerne har de også et flot udvalg af tøj i skandinavisk street style. Tøjet har et feminint udtryk, som er kombineret med et råt look. Præcis som modebevidste unge piger ønsker det.

Med hjertet på rette sted

Det danske brand tænker ikke alene på at designe trendy teenagetøj for enhver pris. De tænker også miljø og støtter gode formål.

F.eks. støtter de Børns Vilkår. De har nultolerance over for børnearbejde, og de tjekker op på det jævnligt hos deres samarbejdspartnere, leverandører osv. Derudover får de lavet alt deres tøj på en sådan måde, at de kan minimere deres CO2-udledning mest muligt og højne bæredygtigheden.

Køb tøj fra Hound online

Tjek vores store udvalg af Hound modetøj til teenagere øverst på siden. Tag din teenager med på råd – eller måske snarere gør ham eller hende til beslutningstageren – og køb det fedeste tøj hjem til det unge menneske.

Vi sender dine varer direkte til din adresse inden for 1-4 dage. Og du har naturligvis 14 dages returret, når du handler online.