Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er et dansk firma, der bl.a. laver klassisk modetøj til både piger og drenge. Fordi det er klassisk, er det tøj, dit barn kan bruge i lang tid, uden at det bliver umoderne. Det er også praktisk tøj af høj kvalitet, men uden at det er kedeligt. Ud over tøj laver Mads Nørgaard også net i flotte farver, som er praktiske til shopping eller til skolebrug. Herunder kan du se vores store udvalg af Mads Nørgaard-mode og bestille det, så sender vi det til dig inden for 1-4 dage.

Smart tøj fra Mads Nørgaard til drenge og piger

Mærket kommer vidt omkring med mange forskellige beklædningsgenstande. Det betyder, at du kan vælge mellem:

·         Bukser og shorts

·         T-shirts og bluser

·         Jakker og cardigans

Og som nævnt også net og både til piger og drenge. Det nærmest eneste, du ikke finder i udvalget, er strømper og undertøj.

Komfortabelt og trendy

Alt fra shorts til jakker er designet, så det er nemt for dit barn at trække i og behageligt at have på. Et barn – uanset alder – bryder sig ikke om at have tøj på der kradser, snærer eller på anden måde generer. Det gør du nok heller ikke selv. Og tøj fra Mads Nørgaard er komfortabelt.

Tøjet fås i både neutrale farver og mere iøjnefaldende farver, og også med mønster. Det sammen med de smarte detaljer gør tøjet anderledes og trendy. Du kan se, hvilke farver de forskellige modeller fås i ved at klikke på den udvalgte model i udvalget herover.

Du kan også få T-shirts, bluser og net med et tydeligt printet ”Mads Nørgaard” eller bare ”Nørgaard”. Så er ingen i tvivl om, at dit barn går i moderigtigt, dansk design.

Kom forbi vores butik, eller køb online

Kom forbi vores butik i Hjørring, og køb Mads Nørgaard-tøj. Her kan dit barn prøve tøjet, mærke hvordan det sidder, og se hvordan det ser ud.

Men du kan selvfølgelig også sidde bekvemt derhjemme og med nogle få klik bestille det tøj, som dit barn skal have. Når du køber børnetøj online, sender vi det til dig med Coolrunner, som leverer det lige til døren. Og du har selvfølgelig altid 14 dages returret.

Så køb trygt i dag, og få det leveret inden for 1-4 dage.