Jack&Jones

Jack&Jones har altid handlet om jeans og denim og det tøj og de sko, som passer til. Og sådan er det også med børnetøj fra Jack&Jones. Så skal det være stilfuld, elegant og en lille smule voksent, er det Jack&Jones, der skal hives ned fra hylderne til den modebevidste junior i familien. Tjek udvalget her på siden, og bestil med levering inden for 1-4 hverdage.

Børnetøj fra Jack&Jones

Skal du glæde dit modebevidste barn med tøj, som både er med på moden og kan holde til hverdagens slid og andre udfordringer, skal du vælge tøj fra Jack&Jones. Her finder du alt inden for:

  • Jeans
  • Jakker
  • Hoodies
  • Shorts
  • Skjorter
  • T-shirts

Og meget, meget mere i den velkendte kvalitet fra danske Jack&Jones.

Det skal nok vække begejstring hos den modekræsne junior. Særligt hvis dit barn er til jeans og denim, og den stil der knytter sig til det.

Det eneste, du med sikkerhed ikke finder i en Jack&Jones-model er nat- og undertøj.

Dansk kvalitet og design fra Jack&Jones

Jack&Jones startede oprindeligt med kun at sælge jeans og denim. Det er derfor Jack&Jones’ logo er denimfarvet.

Først senere kom der tøj og sko til. Dog kun den slags tøj, som passer godt sammen med netop jeans og denim. Som f.eks. hoodies, lidt grovere skjorter og så videre. Derved beholdt brandet sin identitet, selv om sortimentet blev udvidet.

Udvidelsen gjorde Jack&Jones til et endnu mere populært brand blandt de mere modebevidste med hang til det lidt mere street og rough look, som mærket er kendt for. Ja, faktisk har de været trendsættende på netop dette område, og er det stadig den dag i dag.

En del af Bestseller

Jack&Jones er en del af den danske Bestseller-koncern, som også står bag Name It og Only, som vi også har børnetøj fra i vores sortiment.

Det betyder, at Jack&Jones giver den samme kvalitet til samme gode pris, som du kender fra de andre mærker. For netop god kvalitet, en sikker finger på pulsen, når det gælder moden, og gode priser er det, som kendetegner de kendte Bestseller-brands.

Køb Jack&Jones hos Seeds

Et det barn til den helt særlige Jack&Jones-stil, finder du et stort udvalg af Jack&Jones tøj hos Seeds. Både i vores børnebutik i Hjørring, og her på webshoppen.

Så bestil online i dag! Så har du tøjet indenfor få dage – og har naturligvis altid 14 dage returret, selv om det næppe bliver nødvendigt.