Shorts og badeshorts til drenge

Selvom det danske sommervejr kan være lunefuldt, så er der altid dage, hvor det er vejr til at trække i et par shorts og lufte de bare ben eller komme til stranden og gå i vandet. Når det er rigtig varmt, er det næsten ulideligt at have lange bukser på. Er det tid til, at din dreng skal have sig et par nye shorts eller badeshorts, så bestil dem fra udvalget herunder, og få dem hjem inden for ganske få dage.

Shorts til enhver lejlighed

I udvalget herover finder du shorts til enhver lejlighed og for enhver smag. Der er både de afslappede og evigt populære af denim, de seje med snøre i livet og de praktiske badeshorts, til når I skal til stranden eller i svømmehallen. Men der er også de klassiske og altid moderne, som kan bruges til mere højtidelige anledninger. For korte bukser er ikke kun til hverdagsbrug. Og en dreng kan aldrig få for mange shorts.

Et par korte bukser eller et par knickers af denim bør der være i enhver drengs garderobe. De er slidstærke og tåler derfor aktiv drengeleg. Og din dreng vil elske dem mere og mere dag for dag, for de bliver kun sejere at se på, når de får lidt patina.

Et par pæne denimshorts kan også sagtens bruges til ”pæn” brug, hvis du sætter en smart skjorte til.

Går din dreng til sport eller er han typen, der ikke gider det dér med knapper og lynlås, så er et par seje korte eller halvlange bukser med god plads i og med elastik og/eller snøre i livet perfekt. Bukser med snøre i livet kan også tilpasses drengens størrelse, så de kan passe ham i længere tid.

Køb drengeshorts fra alle de populære mærker

For nogle børn er mærket vigtigt. Det kan være pga. pasformen, kvaliteten eller noget helt tredje. Derfor finder du også mange af de populære mærker her i butikken. Bl.a.:

Du finder selvfølgelig også de korte bukser i mange forskellige farver, mønstre og design og med forskellige detaljer, som opsmøg, ”slitage”, lommer osv.

Find det par shorts eller flere, som din dreng vil elske, og bestil dem hjem, så han snart kan være klar til varme sommerdage. Vi leverer inden for 1-4 dage, og du har altid 14 dages returret.