Melton

Vores fødder er en vigtig del af dit barns krop. De er nemlig med til at holde barnet sundt og rask og i bevægelse. Derfor skal du også hjælpe dit barn med at passe rigtig godt på dem hele livet. Det gør du blandt andet med gode strømper, der holder fødderne varme og tørre hele dagen. Med strømper og strømpebukser fra Melton får dit barns fødder de bedste forudsætninger for komfort og velbehag. Derfor kan du selvfølgelig købe dem her hos os. Bestil i dag, og vi sender dine varer, så du har dem inden for 1-4 hverdage.

Lækre bomuldsstrømper fra Melton

Det danske mærke, Melton, har mere end 30 års erfaring med design og fremstilling af lækre bomuldsstrømper og -strømpebukser til børn. Mærket er højt elsket af forældre i hele landet, ikke mindst på grund af den høje kvalitet, der tydeligt mærkes ved, at de er slidstærke.

Et par gode strømper skal sidde godt på foden, så de ikke skrider nede i skoene. Ligeledes skal de være med til at holde fødderne i den rette temperatur.

Strømperne fra Melton er produceret i lækker bomuld, der har mange fantastiske egenskaber. Bomuld er blandt andet:

  • Temperaturregulerende
  • Svedabsorberende
  • Lugteliminerende
  • Hurtigttørrende

Derudover har bomuld den egenskab, at det luner, selv hvis det bliver vådt.

Strømper af bomuld holder altså dit barns fusser tørre og lune, så de kan lege ude hele dagen uden at fryse eller overophede.

Lange eller korte strømper

Et par strømper skal som nævnt sidde godt på foden og i skoen, men de må også gerne være pæne at se på og passe til tøjet. Skal barnet lege ude hele dagen i gummistøvler, er det godt med et par lange strømper, der beskytter foden og benet mod støvlerne. Er det derimod vejr til seje sneakers eller ballerinasko, kan et par diskrete ankelstrømper være sagen.

Vælg mellem korte og lange strømper fra Melton her på siden. Du kan også finde et par søde og dejlige strømpebukser, der ikke falder ned, til en fin kjole eller som et ekstra varmende lag tøj på en kold dag.

Køber du strømper hos os, kan du selv vælge, om du vil have levering til døren eller selv hente din ordre i vores butik med Click & Collect. Uanset hvad får du altid 14 dages returret, når du shopper hos os. Så køb trygt og sikkert dit barns strømper hos os i dag.