Only børnetøj

Only er en del af den danske Bestseller-koncern og dermed et sikkert valg, når det kommer til børnetøj. Mærket har både tøj til forår, sommer, efterår og vinter, og er et godt allround-mærke, som alle har råd til. Se udvalget af fint børnetøj til piger fra Only, og bestil hos os med levering til døren.

Tøj til alle sæsoner

Hvis du er på udkig efter smart, moderigtigt og komfortabelt børnetøj, så er Only et oplagt valg. Brandet er kendt for brede kollektioner, der er en god blanding af basistøj og items, der følger nyeste mode. Det bedste af det hele er, at de har tøj til enhver sæson og alt slags vejr.

Til sommerbrug finder du fine nederdele og kjoler, som kan styles med et par søde sandaler eller smarte sneakers. Der er også shorts og korte bukser, hvis din pige ikke er til bare ben. Ellers kan du smide et par varme strømpebukser under, og så kan de også bruges til vinter og gråvejrsdage.

Tøj fra Only i fikse farver og moderne mønstre

Bestseller er Danmarks største tøjkoncern, og derfor har de mange års erfaring med tøjdesign. Det betyder, at de er skarpe til at spotte trends og tendenser, og det ses i tøjet fra Only.

I kategorien finder du nemlig altid børnetøj i masser af skønne farver, som passer ind i det aktuelle modebillede. Det er farver som:

  • Pink
  • Orange
  • Gul
  • Grøn

Sortimentet indeholder også en masse lækre mønstre og print, f.eks. blomster, dyreprint eller prikker og striber. Der er altså rig mulighed for at skabe en flot og farverig garderobe til dit barn.

Prisvenlig mode

Det er en kendsgerning, at børn vokser hurtigt og bevæger sig meget. Enhver forælder ved, at det resulterer i hyppig udskiftning af tøj. Tøjet fra Only er perfekt til formålet, fordi det befinder sig i et prisleje, som de fleste kan være med på. Der er altså plads til, at dit barn kan være barn, uden du skal bekymre dig, hver gang du skal ud at købe nyt børnetøj.

Bestilt trygt tøj fra Only med god samvittighed. Vi leverer fragtfrit til døren ved køb over 499 kroner, og du får altid 14 dages returret.