Shorts til piger

På en varm sommerdag er der intet bedre for et barn end at hoppe i et par shorts og få luft og varme til de bare ben. Shorts kan både give velbehag og komfort, men de kan også give stilmæssig kant og bruges til pæne anledninger. Her på siden finder du et stort udvalg af shorts til piger. Vi sender din ordre direkte til hoveddøren, så bestil shorts til din pige hos os, og slip for besværet med afhentning og lange køer i pakkeshoppen.

Til de varme sommerdage

Når temperaturerne stiger og solen forsigtigt titter frem fra bag skyerne, så er det på tide at finde sommertøjet frem. Herunder de bedste shorts. Et par klassiske denimshorts er en sikker vinder, som passer til alt og holder i årevis.

Til leg og dejlige dage i haven er et par shorts helt perfekte – og gerne et par, der er fleksible, strækbare og løse. Det kan f.eks. være et par shorts i lækker sweatkvalitet eller et par i polyester med bindebånd i taljen. Bare husk solcremen.

Shorts til pæne anledninger

Et par shorts er ikke bare gode til sommer og solskinsdage, men kan også sagtens bruges til pæne anledninger. Her må benene på shortsene gerne være lidt længere og bredere, fordi det giver et meget klassisk look. Pæne shorts til piger kommer med masser af fede detaljer, som f.eks. pyntelommer, pressefolder og flotte knapper.

Vejret skal ikke afholde din pige fra at trække i sine yndlingsshorts. Med et par behagelige strømpebukser indenunder, er det ingen sag at holde varmen, og det ser mindst lige så smart ud.

Style shortsene med en flot blazer eller en fin top, og så er din pige klar til konfirmationer, fødselsdage – ja, enhver anledning. Eller find en fed denimjakke, der kan give et mere afslappet og cool look.

Køb shorts til piger her

I vores brede udvalg ovenfor finder du shorts fra de fedeste børnetøjsmærker, herunder:

  • Name It
  • D-Xel
  • LMTD
  • Only
  • Tommy Hilfiger

Vi har shorts med striber og blomster, med halvlange og korte ben, med og uden flæser, i polyester og denim, til hverdag og fest … Så mon ikke, du nok skal finde et par shorts, som er perfekte til din pige.

Bliv klar til sommer med smarte shorts til piger. Bestil i dag med 14 dages returret.