DIM

Børn ved godt, hvilket tøj de vil have, og hvilket de ikke vil have. Det gælder alt fra inderst til yderst – også undertøj. DIM er et brand, der laver undertøj. Og herunder finder DIM undertøj til børn. Køb det i dag, og glæd dit barn med lækkert undertøj inden længe.

DIM undertøj til store og små

Brandet startede med at lave undertøj til voksne i 1965. Men i 2010 lancerede de en serie af undertøj til teenagere. Og i dag kan du få undertøj til både små og store børn og til voksne.

Du kan få både strømpebukser, underbukser og trusser, toppe og bh’er. Og der er mange forskellige design. Så hvad enten dit barn er til det enkle, det stilfulde eller det hippe, så finder du det i DIMs kollektion. Og skulle du ikke finde det helt rigtige, så se også vores øvrige udvalg af undertøj til piger og undertøj til drenge.

Sådan finder du den rigtige størrelse bh

Er du på udkig efter en bh til din datter, skal den selvfølgelig have den rigtige størrelse. Bh-størrelser er et tal og et bogstav.

Du skal bruge målet under busten for at finde tallet. Intervallet er (+/-) 2. Så en størrelse 65 passer til en omkreds på 63-67 cm, en størrelse 70 til en omkreds på 68-72 cm osv.

Så skal skålstørrelsen findes. Her måles der, hvor brystet er størst, hvilket som regel er på højde med brystvorterne. Forskellen på disse to mål er skålstørrelsen. Så er din datter f.eks. en str. 65 og måler 77 cm rundt om hele barmen, så bruger hun en A-skål, som svarer til 12-14 cm. En B-skål er 14-16 cm – hvis hun f.eks. måler 79-81 cm om hele barmen.

Vælg fra udvalget herover, og få det leveret inden for 1-4 hverdage på din adresse.