D-XEL

D-XEL er tøjmærket til den modebevidste pige eller dreng, som går op i at klæde sig stilfuld og elegant på til både hverdag og fest. Samtidig er der noget eviggrønt og kosmopolitisk over alt det tøj, som D-XEL producerer. Det går lige så godt på gaden i Hjørring som på ferien under sydligere himmelstrøg. Se det store udvalg i D-XEL her på siden, og bestil online i dag. Eller læg vejen forbi vores butik i Hjørring, og prøv tøjet, før du køber.

D-XEL går målrettet efter de såkaldte tweens, altså børn som ikke længere er børn, men heller ikke blevet teenagere endnu. Ja, selv teenageren i huset vil ikke rynke på næsen af en bluse, et par bukser eller en nederdel fra det danske tøjmærke fra Sønderborg.

For D-XEL er dansk tweens og teens tøj, når det er bedst. Det er skabt af Kompagniet af 1991, som også står bag en række andre tøjmærker til både voksne, børn og babyer.

D-XEL – det sikre fit

En af de ting, som gør D-XEL særlig populær blandt tweens, er deres gode pasform og sans for stil. Så ligegyldigt om du er en buksepige eller til kjoler og flæser, finder du pigetøj fra D-XEL, som bare kalder på at komme hjem og blive gået med.

På samme måde er det med drengetøj som skjorter, bukser og T-shirts fra D-XEL. Om det skal være Street eller mere elegant, så finder du det i D-XEL’s store sortiment.

Samtidig er der det der lidt mere voksne look over tøjet fra D-XEL, som er så vigtigt for netop tweens. Det må gerne ligne noget at det tøj, mor og far også ville gå med. Så bliver det ekstra hipt.

Den eviggrønne stil gør det nemt at få D-XEL til at passe ind med det tøj, som dit tween-barn allerede har i garderoben. Du kan sagtens købe en flot bluse eller T-shirt, og så vælge en nederdel eller en pigejakke fra et andet mærke.

Køb D-XEL hos Seeds

Så har din tween forelsket sig i noget tøj fra D-XEL, er det bare at rulle op til produktoversigten, og få det bestilt hjem online. Vi sender over hele landet, og du har din bestilling i løbet af få dage.

Bor du i nærheden af Hjørring, kan du også lægge vejen forbi vores butik på Brinck Seidelins Gade. Her kan din tween for alvor gå ombord i de mange flotte bluser, jakker, bukser, T-shirts og alt det andet lækre tøj fra D-XEL.