Champion

Amerikanske Champion har i mere end 100 år gået forrest og været banebrydende inden for sports- og træningstøj. Blandt deres mest kendte bedrifter er opfindelsen af hoodien og det klassiske træningstøj. Blandt de yngre generationer er Champion førstevalget, når der skal chilles out. Så et par sweatpants, en hoodie og et par bermuda shorts fra Champion er et must i enhver tween og teenagers garderobe. Køb Champion til børn og unge online med hurtig, direkte levering eller i vores butik i Hjørring.

Champion er det ikoniske mærke inden for sports- og træningstøj. I over 100 år har de skabt både trænings- og spilledragter til en stor del af de amerikanske High Schools- og College-hold, samt til en række af de mest kendte professionelle basket-, baseball- og American Football-hold og til atleter over hele verden.

Uden for sportsverdenen er Champion elsket for deres afslappede tøj med høj street cred. Flasher du det kendte røde og blå Champion logo ved folk bare, at du har god stil.

Hoodiens opfinder

Det er Champion, vi kan takke for Hoodien. Den blev oprindelig skabt i 1934 som beklædning til atleter, så de kunne holde sig varme fra træningen og indtil de skulle på banen.

Næsten 50 år senere blev den yndlingsbeklædningen blandt de amerikanske rappere, hiphoppere, punkere og skatere, og har stadig den dag i dag en høj status i disse miljøer.

Champion gav os også det klassiske træningstøj

En anden af Champions større bedrifter i 1930’erne var introduktionen af den omvendt strikkede sweatshirt.

Den særlige strikkemetode blev udviklet for at reducere krympningen i datidens træningstøj. For den traditionelle strikkemetode tålte ikke hyppig vask af tøjet. Men ved at ”strikke omvendt” fandt Champions udviklingsafdeling ud af, at tøjet krympede mindre.

Det gav samtidig noget tøj, som var mere smidigt og behageligt at gå i – og lige som hoodien blev højeste mode 50 år efter sin fødsel, blev træningstøjet en fast del af de voksnes garderobe i 1980’erne.

Det perfekte valg til en chill out-dag

Her næsten 90 år efter hoodiens og træningstøjets opfindelse er det stadig populært – særligt blandt tweens og teenagere.

Begge dele er nemlig det populære førstevalg, hvis du vil flashe god stil og kvalitetsbevidsthed, når du skal slappe af med vennerne.

Køb Champion hos Seeds i Hjørring

Så skal ungerne være klædt stilfuldt på, selv når de har fri, er det en hoodie eller noget af det andet afslappede tøj fra Champion, du skal vælge. Bestil børnetøj online i dag, eller læg vejen forbi, og mærk på varerne i vores butik i Hjørring.